top of page

LATTIAN VAHAUS

IMG_20191008_075859.jpg

Vahauksella uusi ilme koko tilaan

Täysimittaisen lattiaremontin sijaan kannattaa kysyä siivousfirmalta tarjous lattian vahauksesta. Vahauksella saadaan aikaan hämmästyttävän hyviä tuloksia, kun homma tehdään kunnolla. Lopputulos myös kestää kulutusta pitkään ja kulut jäävät huomattavasti uusimista pienemmiksi. Vahaus voidaan toteuttaa isommissa tiloissa vaiheittain, jolloin kalusteita voidaan siirrellä pois vahauksen tieltä tilan sisällä.  Teemme lattian vahaukset Helsingin, Vantaan ja Espoon seuduilla. Meiltä löydät myös muut siivouspalvelut, joihin kannattaa tutustua!

 Lattioiden pintamateriaalit kaipaavat säännöllistä puhtaanapitoja, sillä lattioille kertyy pölyä sekä likaa, joka saattaa naarmuttaa pintaa tai pinttyä helposti kiinni kulkureiteille. Lisäksi lattioiden pintamateriaalit tarvitsevat silloin tällöin erikoishoitoa ja suojakäsittelyt tulee uusia riittävän usein, jotta ne pitävät lattiat parhaassa mahdollisessa kunnossa. Kuluneestakin pinnasta saa kiiltävän oikeilla aineilla. Kulahtanut lattia tekee muuten edustavastakin tilasta helposti nuutuneen ja laikukkaan näköisen, joten sen ehostukseen kannattaa kiinnittää huomiota.

IMG_20191002_092411.jpg

Lattioiden vahaukset ammattilaisen välinein

Lattioiden vahaukset aloitetaan pesemällä lattia huolellisesti tai poistamalla mahdollinen vanha vahaus siitä. Uutta vahaa ei kannata koskaan levittää vanhan päälle. Lattiapinnan pitää myös ehtiä kuivumaan ennen lattioiden vahauksen aloittamista, joten vahaukseen tulee varata riittävästi aikaa. Kysy meiltä hinnoista ja työn kestosta soittamalla tai lomakkeella. Siivousyrityksemme tekee lattioiden kiillotukset ja vahaukset ammattitaidolla. Lattian vahaus käy näppärästi ja nopeasti asianmukaisilla välineillä ja laitteilla.

carpet_clean10_full.jpg

Kysy hinta lattian vahaukselle

Tilaa lattioiden vahaus tai perusteellinen pesu meiltä, alueella Helsinki, Vantaa ja Espoo. Meiltä saat edullisen tarjouksen kunnolla tehdystä vahauksesta ja lattioiden pesusta. Ota yhteyttä soittamalla tai yhteydenoton kautta!

bottom of page