top of page

VorWerk puhdistus.

Esimerkiksi allergiasta.

Vorwerk Kobold VK200 on puhdistusjärjestelmä, joka soveltuu tehonsa ja suodatuskykynsä ansiosta erinomaisesti esimerkiksi allergiasta kärsiville, lemmikkiperheille sekä kaikille muille, jotka välittävät puhtaudesta ympäristössään.

Lattian pesu

KOVALATTIAPUHDISTUS

Kovalattiapuhdistin on ensimmäinen maailmassa, joka imuroi sekä pesee lattian samalla kertaa. Esimerkki, kivi-,laminaatti-puulattia.

IMG_20171112_133116.jpg
IMG_20171113_192505.jpg

MATTOJEN KUIVAPESU

EI ALLERGIOITA

Pesemme mattoja, joiden karvanpituus on korkeintaan 20mm.Suosittelemme mattojen ja kokolattiamattojen puhdistukseen kuivapuhdistusjauhetta, se sisältää ns.likaantumisenestoainetta, jolloin matot pysyvät puhtaina pidempään . Pesty matto tuottaa miellyttävän, sekä raikkaan olon huoneisiinne.

PATJAPESU

POISTAA ALLERGEENIT, EHKÄISEE ASTMAA

Ihmisen yöuni on kaikista tärkeintä. Vorwerk takaa puhtaan, sekä rauhallisen unen Vorwerkin erikoisilla allergeenejä tuhoavilla  patjanpesuaineilla. Käytämme kuivapuhdistusaineita patjojen puhdistukseen ja hoitoon.Kuivapuhdistusaine ei pelkästään poista pölyä patjasta, vaan se poistaa myös suuren osan bakteeriasta, punkkien ulosteista ja homeitiöstä

vorwerk patjapesu.jpg
bottom of page